Redovisningskonsult till Ekorrit

Nu vill viförstärka vårt team med en redovisningskonsult till vårt huvudkontor i Strömsund! Hos oss blir du en del av ett härligt gäng kollegor som arbetar för att vi ska vara det självklara valet när det kommer till ekonomi och rådgivning för våra kunder.

Redovisningskonsult

Kommun: Strömsund

Omfattning: Heltid

Varaktighet: Tills vidare

Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning

Kvalifikationer - Arbetslivserfarenhet

Krav
Redovisningskonsult -  erfarenhet efterfrågas

 

Om jobbet

Ekorrit AB är en redovisningsbyrå som erbjuder ekonomisk rådgivning inom löpande redovisning, skatt, lön och affärsutveckling. Vi är 11 anställda på vårt kontor beläget i centrala Strömsund. Vi är en auktoriserad byrå och även kvalitetscertifierade genom ISO 9001. Våra kunder finns främst i Jämtland och inom många olika branscher, allt från små ensamföretagare till stora exportföretag.

Om tjänsten

Nu vill viförstärka vårt team med en redovisningskonsult till vårt huvudkontor i Strömsund! Hos oss blir du en del av ett härligt gäng kollegor som arbetar för att vi ska vara det självklara valet när det kommer till ekonomi och rådgivning för våra kunder.

Som redovisningskonsult kommer du att arbeta i en bred roll med löpande redovisning, bokslut, deklarationer, löner och ekonomisk rådgivning på uppdrag av kund. Du har ett eget ansvar för dina kunduppdrag och utgår från vårt kontor i Strömsund, men i vissa fall är arbetet även förlagt ute hos kund.

Vem är du?För att passa i denna roll ser vi gärna att du har goda erfarenheter av löpande redovisning. Vi tror att du antingen har en högskoleutbildning, yrkeshögskoleutbildning eller har flera års yrkesmässig erfarenhet. Det är meriterande om du har erfarenhet av upprättande av bokslut och deklarationer.

Som person är du framåtriktad och positiv, besitter en hög social kompetens och har en förmåga att ta egna initiativ. Vi förutsätter att du är noggrann, ordningsam och effektiv i ditt arbetssätt. Vidare har du en god kommunikativ förmåga, har lätt för att knyta kontakter och kan uttrycka dig väl i både tal och skrift. Det är särskilt viktigt att dutycker det är roligt att ha många uppdrag igång samtidigt, är stresstålig och klarar av ett högt arbetstempo i perioder.

Vårt erbjudandeVi kan erbjuda dig en stimulerande och utvecklande tjänst i ett härligt team medduktiga och kvalitetsmedvetna kollegor som gillar kombinationen av ekonomi, kundvård och att hjälpa varandra! Du får verka i en självständig roll och en rolig bransch.Våren och försommaren är vår mest hektiska period och därförtillämpar vi årsarbetstid där en del av arbetstiden är mer förlagd till våren och kan tas ut i flexledighet under hösten. Utöver detta har vi förmånlig sjukvårdsförsäkring och ett generöst friskvårdsbidrag.

Övrig information

Anställningsform: Tillsvidareanställning (provanställning förekommer)

Sysselsättningsgrad: 100%

Tillträde: 1 november 2024

Placeringsort:Strömsund

Lön: Enligt överenskommelse

Sista ansökningsdag är 26 maj. Varmt välkommen med din ansökan!

 

0
Feed

Lämna en kommentar